Un mesaj sincer și de bună-credință pentru saccsiv și cititorii lui

Țin să precizez din start faptul că îmi pare rău pentru cât de mult aș putea sminti prin acest comentariu(articol, mai degrabă...), dar... saccsiv(și oricare mai poate răspunde...)... : am niște nelămuriri legate de ceea ce s-ar mai putea întâmpla, legat de antihrist, până la instaurarea lui, deși sunt sigur că părintele Justin Pârvu avea dreptate când a spus că nu mai sunt soluții lumești(știu că nu e bine să te bazezi prea mult pe propriile gânduri[referindu-mă strict la mine, în niciun caz la părintele Justin], și, cu toate că încerc să nu o arăt în viața reală, sunt o fire destul de panicardă, care caută răspunsuri la cele mai mari probleme ale vieții, mai ales când mă gândesc la ziua în care o să mor... Păcat că toți cei din jur, inclusiv părinții, mă consideră nebun când le spun de cipuri și părintele Justin, deși chiar ei i-au fost foarte recunoscători când m-a ajutat într-un moment în care puteam pieri fizic, în 2008... Practic, sunt singur "împotriva" tuturor...), însă, înainte să le precizez(nelămuririle), o să încerc să contextualizez puțin... :

Cred că pe la sfârșitul lui 2013 am intrat pentru prima dată pe acest blog, iar din 2014, odată cu anexarea Crimeii și începutul Războiul Rece 2.0 aferent acesteia(anexării), am început să fiu mult mai interesat de "teoria" conspirației... După ce am mai citit unele chestii și am ajuns la acest articol, mi-am dat seama că el este de bază pentru lumea în care trăim(mai ales recent, după ce l-am recitit acum câteva zile, în lumina evenimentelor din acest an)... :

https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%e2%80%9cnoi-ordini-mondiale%e2%80%9d/

Plus ăsta, evident, care îl completează foarte bine pe primul și pentru care mi-am atras multe critici de la luptătorii împotriva fNOM(de pe prieteniirusiei.ro, thinkagain.ro, etc. site-uri care, din fericire, nu mai există... Erau pline de comuniști "anti-sistem"... Ei spuneau că socialismul este bun, doar că a fost denaturat de niște persoane infiltrate, precum Karl Marx... Luci Lucescu Londra are legături și cu administratorul blogului ceicunoi.wordpress.com, care administrator te critică pe motiv că "ești un agent anti-creștin, din cauză că ataci Biserica Ortodoxă Română, pentru un fals(?) motiv, și anume, sinodul din Creta", el fiind, de altfel, un mare fan al lui Nicolae Ceaușescu...)... :

https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/24/diavolul-este-revolutionar/

Iar acum, ca să mă apropii și mai mult de precizarea acelor nelămuriri, țin să menționez că după anunțul lui Trump privind recunoașterea Ierusalimului drept capitala Israelului și mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim(titlul de pe saccsiv, cu majuscule: "A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL", m-a pus într-o stare continuă de alertă, sau chiar de urgență), am început să îmi pun niște întrebări, care reprezintă exact acele nelămuriri la care mă tot refer, dar pe care le voi preciza mai spre finalul acestui comentariu...

În seara zilei în care Trump a făcut acel anunț, am observat că pe site-uri sorosiste(deci, de stânga), precum HotNews, postacii de acolo, sorosisti și ei, desigur, îl criticau pe Trump(mi s-a părut cel puțin ciudat faptul că niște persoane care promovează feminismul și ideologia de gen și cea lgbt, îi susțin pe palestinieni, adică pe musulmanii cei misogini și homofobi) în comentariile(în general, apreciate) de pe acel site, pentru acea decizie, și atunci am zis să verific un lucru... Să îl critic și eu în comentarii pe Trump, dar precizând că mutarea ambasadei la Ierusalim are legătură cu... antihristul... Și, atunci... surpriză(sau "surpriză", de fapt)... M-am umplut de minusuri de la postaci și atunci am început să înțeleg totul mai bine... O să încerc să explic în continuare(ceea ce cred că e, totuși, clar pentru cititorii vechi și mai ales pentru saccsiv) ceea ce vreau să spun... De altfel, am și scris un articol în acea perioadă...:

https://dezbatericonstructive.blogspot.com/2017/12/decizia-care-poate-arunca-planeta-in-aer.html?m=1

Până în acest an, nu am mai fost așa de interesat de subiectul ăsta, fiind sedus, sau sedat mai bine spus, de soluțiile și chiar plăcerile lumești(am avut[și încă am] și niște probleme personale mai grave, certuri, decese în familie, internări pe la psihiatrie, tulburări obsesiv-compulsive extreme, depresie, gânduri suicidare etc.), însă de când cu isteria covid și mai ales măsurile anticreștine luate anul acesta, cam pe toată planeta, am reînceput să mai sap, mai ales când am văzut că se îngroașă "gluma" și că "măsurile" astea "sanitare" nu prea sunt sanitare și au un caracter profund anticreștin...

Astfel, am recitit articolul legat de ultima revoluție și am făcut(sau, cel puțin, am încercat să le fac) legăturile cu evenimentele actuale... În acel articol despre ultima revoluție, saccsiv a scris că vom fi contemporani cu mișcări neo-naziste filosemite(deocamdată, sunt mai mult sioniste decât filosemite) și mi-am adus aminte că într-o emisiune de la Nașul TV, Anca Cernea(de pe site-ul sionist, filosemit, conservator, religios, pseudo-creștin[ei vorbeau și de "rădăcinile iudeo-creștine ale Europei"... Ce blasfemie... Cât de ticălos poți să fii să pui semnul egal între religia celor care L-au răstignit pe Mântuitor și Adevărul bazat pe Cuvântului Domnului, Noul Testament, adică exact esența care stă la baza creștinismului...?] și pro-iudaism[[adică, exact cum este mesia evreilor, antihristul, cel puțin la început, când se va prezenta mai blând, conform profețiilor[[[https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/06/la-inceput-va-fi-extrem-de-greu-sa-nu-l-indragesti-pe-antihrist-profetia-sfantului-mucenic-ipolit-papa-al-romei/ , https://saccsiv.wordpress.com/2018/12/14/antihristul-va-interzice-homosexualitatea-si-avortul-sanhedrinul-cere-inlocuirea-onu-reeducarea-religioasa-a-oamenilor-si-unirea-natiunilor-la-ierusalim/ , https://ortodoxinfo.ro/2019/02/21/atentie-mare-caci-antihristul-va-fi-cu-mult-mai-simpatic-decat-credeam-cu-totii/]]]], inliniedreapta.net) a spus că e mai rău să fii de stânga, mai ales dacă ești împotriva libertății de exprimare, decât să fii rasist, comparând comunismul cu nazismul, practic sugerând că ideologia comunistă a fost mai rea decât nazismul(ea fiind filosemită)... Vă dați seama că am rămas perplex atunci când am auzit-o, de îmi răsună în minte atât de bine acele vorbe, chiar și după vreo 3 ani de zile... Și, recent, am zis să mai sap, fiindcă deja începeau să mi se confirme bănuielile... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Unite_the_Right_rally

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/08/Charlottesville_%27Unite_the_Right%27_Rally_%2835780274914%29_crop.jpg

Vedeți ce semne au fanii lui Trump, sionistul "filosemit"?

Apoi... M-am gândit să caut, zilele acestea, să aflu dacă Hitler a fost... sionist... DA, AȚI CITIT BINE, AM CĂUTAT SĂ AFLU DACĂ ADOLF HITLER, LIDERUL GERMANIEI NAZISTE, A FOST SIONIST!

Și... Iată ce am găsit... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

"The group supported the 1933 Haavara Agreement between Nazi Germany and German Zionist Jews which was designed to encourage German Jews to emigrate to Palestine. They also opposed the Anti-Nazi boycott of 1933 fearing that it could make the Nazi boycott of Jewish businesses worse."(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zionist_Federation_of_Germany)

https://www.jstor.org/stable/2536016?seq=1

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aliyah

În general, presa "mainstream"(https://providencemag.com/2018/07/hitler-zionist), care contrazice teoria asta, ne spune că nu e chiar așa, fiindcă au murit 6 milioane de evrei și că era o ură larg răspândită în teritoriile axei față de evrei(este interesant și faptul că au scos de pe wikipedia faptul că Eva Braun era evreică)... Așa este, doar că presa omite faptul că evreii anti-sioniști au fost ținta predilectă a naziștilor...

Ce spun chiar evreii... :

"In his speech, Weiss explained that the occurrence of the Nazi Holocaust was irrefutable and spoke about the murder of his own grandparents at Auschwitz, but claimed that Zionists had "collaborated with the Nazis" and "thwarted...efforts to save...Jews" and expressed solidarity with the Iranian position of anti-Zionism."(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta)

Și, într-adevăr... :

"Around 80% of European Haredim perished in the Holocaust."(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haredim_and_Zionism)

Ce mai spune acel articol... :

"If the Allies had lost the battle of El Alamein in November 1942, then Palestine would have been within striking distance. The Yishuv—the Jewish community in the Mandate—could have been destroyed. In fact, the Nazis had a unit of SS troops for this purpose on standby in Athens, ready to join Rommel’s troops if they marched into Palestine."(https://providencemag.com/2018/07/hitler-zionist/)

Cred că la această bătălie se referă... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Second_Battle_of_El_Alamein

Însă, argumentul din presa "mainstream", cum că forțele axei trebuiau, neapărat, să câștige acea bătălie pentru a lovi Palestina, nu prea ține, fiindcă Italia fascistă a bombardat Tel Aviv și Haifa(interesant că fără implicarea directă a Germaniei naziste), cu mult înainte ca acea bătălie să aibă loc, măcar... Dar, când citești anumite lucruri și stai să te gândești la ce au mai spus unii și alții, parcă ai impresia că italienii mai aveau un pic și își cereau scuze pentru acele raiduri, cel puțin pentru faptul că au fost nimeriți civili... De altfel, chiar un istoric italian spune că au lovit din greșală, civilii, în detrimentul rafinăriilor britanice din Mandatul Palestinei, singurul lucru pe care îi interesa să distrugă în acea zonă, de fapt... :

"Historian Alberto Rosselli pinpointed that the bombing of Tel Aviv that killed 137 people was because the Italian bombers were on their way to the strategic port and refineries of Haifa, but were intercepted by British aircraft. Forced to go back, the Italians received orders to drop their bombs on the port of Tel Aviv, but in attempting to avoid the attacking British planes they dropped the bombs by mistake on a civilian area near the port."(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Italian_bombing_of_Mandatory_Palestine_in_World_War_II)

Mi se pare destul de important și faptul că multe dintre firmele care i-au ajutat pe naziști, aveau sediul în SUA și în Regatul Unit, adică aliații URSS-ului, condus de evreii bolșevici, teoretic anti-sioniști... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_companies_involved_in_the_Holocaust

The Soviet Story, prezintă foarte bine rădăcinile comune ale bolșevismului și nazismului, însă când încerc să caut asemănările dintre nazism și comunism, mi se afișează doar acest articol pe wikipedia cea bolșevică... : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nazism_and_Stalinism Acolo scrie că Hitler îl admira, în secret, pe Stalin, pentru antisemitismul său... Mă întreb dacă ar fi fost vreo șansă pentru o lume mai bună, dacă Stalin ar fi fost mai ortodox și ar fi făcut pace cu Hitler, și eventual i-ar fi trecut pe nemți la dreapta credință(de la păgânismul nazist) și s-ar fi opus și sionismului, amândoi... Poate că de asta se și crizează în halul ăsta "luptătorii anti-sistem" de la inliniedreapta.net pentru Nord Stream 2... În fine, e doar o teorie(chiar utopie), să nu divaghez... Totuși, cred că se explică de ce Luci Lucescu Londra(administratorul site-urilor defuncte, prieteniirusiei.ro și thinkagain.ro), despre care viziune asupra vieții am mai scris în aprilie 2016, tot pe acest site, îl considera pe Hitler patriot(dar mai ales pe Stalin...) și se bucura de Nord Stream 2... Poate că știa el ceva(mi-a spus că știe mai multe decât spune)... Dar era mare păgân și incitator la genocid împotriva celor de dreapta și a monarhiștilor și scria khazari în loc de evrei pe facebook, cică de frică, deși nu avea nicio problemă să îndemne la genocid asupra oricui, în special asupra "rusofobilor"... O să mai detaliez puțin la finalul comentariului(articolului, deja) despre aventurile mele de pe cele două site-uri comuniste "anti-sistem"...

Însă, ceea ce este clar din tot ce am scris, este faptul că putem concluziona cel puțin un lucru, esențial, de altfel, și anume că păpușarii au susținut din umbră ambele tabere, create tot de ei, pentru a ne apropia cât mai mult de ideologia de stânga, de lumea condusă de antihrist, după ce lumea s-a săturat de toate bătăliile politice și religioase, dintre dreapta și stânga...

1-a: Însă, după cum am arătat mai sus, evreii religioși nu se prea împacă cu sioniștii, care sunt în general seculari...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yamina și... : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Religious_Zionism(putem observa faptul că, totuși, se încearcă o reconciliere între cele două "tabere")

1-b: Așa cum, de altfel, nici bolșevicii contemporani(care, totuși, se folosesc de tragedia Holocaustului pentru a-și promova interesele, care par să conveargă cu ale sioniștilor, din moment ce orice etnic evreu, fie el sionist sau anti-sionist, stă sub umbrela protectoare a "antisemitismului", ca acuzații față de cei care spun orice vorbă anti-sistem) nu se prea împacă cu sioniștii... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Legality_of_Holocaust_denial

Din articolul de mai sus, putem observa faptul că cele mai bolșevice țări, adică cele din UE, sunt cele mai preocupate de combaterea negării Holocaustului, dar, ÎNCĂ sunt și cele mai anti-sioniste, după cum putem observa aici... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_resolution_ES-10/L.22

Însă, mi se pare destul de dătător de speranță faptul că țări puternice și destul de conservatoare(și mă refer aici, în special la Rusia, Iran, poate și Siria și mult mai puțin la Turcia, Erdogan fiind susținut de masoni și șantajat să rămână în NATO și aproape deloc la China și Coreea de Nord, teoretic, aliați ai Rusiei, dar țări destul de agreate de George Soros, la fel ca și Iranul[cel puțin președintele lor cel moderat și mai puțin liderul lor suprem cel religios], totuși, dacă ținem cont de acest acord și de cine l-a negociat... : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joint_Comprehensive_Plan_of_Action ... P.S. Poate că Erdogan o fi Al-Dajjal, adică "antihristul" musulmanilor, la cât de mult a vorbit despre protejarea și "reislamizarea" moscheei Al-Aqsa, de pe Muntele Templului, după ce a reconvertit Hagia Sophia în moschee...), par să continue, cu o oarecare perseverență, să susțină cauza palestiniană... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_recognition_of_the_State_of_Palestine

Totuși, a apărut și acest articol, chiar azi, care mi-a mai tăiat elanul în privința Rusiei... :

https://trenduri.blogspot.com/2020/12/lumea-vazuta-de-pe-margine.html?m=1

Plus textul acesta, pe care l-am citit chiar acum, când scriu acest comentariu... :

„Evreii vor face construcția propriu-zisă a celui de-al treilea templu, dar pentru ca cel de-al treilea templu să fie o casă de rugăciune pentru toate națiunile, națiunile trebuie să aibă o parte în creația sa”. „Problemele cu care se confruntă lumea astăzi sunt probleme care pot fi abordate doar printr-un nivel mai înalt de discurs și cooperare internațională. Efortul de a șterge identitățile naționale și granițele naționale este diametral opus față de aceasta și tocmai impotriva acestei „noi ordin mondiale” Trump luptă cu adevărat. Soluția este Templul al treilea ca si Casă de rugăciune pentru toate națiunile și Organizația a 70 de națiuni, ambele necesitând națiunilor să-și exprime identitățile unice.”

Recititi, va rog, fraza pe care am ingrosat-o. Este esentiala pentru a intelege cum se impaca doua idei ce par diametral opuse: Donald Trump nationalistul luptator anti sistem si Donald Trump cel ce a mutat ambasada SUA la Ierusalim. Voi aborda foarte pe larg tema intr-un viitor articol. Cu acea ocazie vom intelege si mai bine, inclusiv, care-i treaba cu majoritatea miscarilor “nationaliste si anti sistem” dar extrem de eumeniste si non apocaliptice de pe la noi."

https://saccsiv.wordpress.com/2019/08/07/din-nou-despre-rolul-lui-donald-trump-in-construirea-celui-de-al-treilea-templu-va-avea-functia-de-sef-al-edomului-sandhedinul-lucreaza-in-prezent-pentru-crearea-unei-organizatii-a-70-de-natiuni-c/

Și ăsta... :

https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/17/sanhedrinul-sinedriul-ii-cere-lui-donald-trump-si-vladimir-putin-sa-construiasca-templul-din-ierusalim/(de altfel, un văr mi-a spus că "Putin este antihristul"... I-ar fi zis monahul Teodot... Să nu uităm ce a făcut Putin la Muntele Athos... : (http://www.napocanews.ro/2016/05/vladimir-putin-pe-tronul-imparatilor-bizantini-la-muntele-athos-a-iscat-controverse-calugarii-greci-il-iubesc.html)

Și astfel, ajung, în sfârșit și în situația în care să pot prezenta acele nelămuriri personale, cu mențiunea că le aveam pregătite în minte înainte să citesc ultimul citat lung de pe saccsiv pe care l-am menționat până să ajung aici... :

1)Cât ar mai putea dura, până când ambele "tabere"-marionetă vor fi suficient de "reconciliate" pentru a-l putea primi pe antihrist? Care țară va ceda ultima(mi-ar plăcea să fim noi, dar la ce conducători avem...)? Palestina? Iran? Să fie Rusia? De altfel, când vine vorba de Rusia și mai ales de Vladimir Putin, lucrurile sunt mult mai complicate(și astfel, voi reveni la detaliile legate de gașca lui Luci[de la lucifer?] Lucescu Londra pe care vi le-am promis...), fiindcă am tot citit pe saccsiv și pe ortodoxinfo.ro că Putin ar fi fost înlocuit cu o sosie, iar Luci Lucescu Londra(el fiind, un mare anti-creștin, de altfel, spunandu-mi că "religia creștină a fost bună doar în primii 300 de ani", iar camaradul lui de pe prieteniirusiei.ro, care își spunea CITADELA, era mare anti-sorosist, dar strict dintr-o perspectivă lumească, vorbind în continuu despre "intenția păpușarilor de a reduce populația"... Adică, tot părea să sugereze că știa ce urma să se întâmple, legat de punerea economiei și educației pe butuci în întreaga lume[discuțiile astea purtându-le cu ei în 2015-2016!!!] și efectele aferente acestor acțiuni, repetând obsesiv că "ceea ce urmează este fără precedent" și că "ne vom trezi într-o zi, luați prin surprindere de tot ce se întâmplă, după ce vom trage perdelele" și că "păpușarii vor neapărat să "salveze" planeta, să reducă populația etc." De altfel, i-am spus lui citadela că există dovezi cum că Dumnezeu există... : de exemplu, schimbarea cursului râului Iordan, în fiecare an, la aceeași dată, el replicându-mi că "orice pescar din Italia, de exemplu, poate să îmi arate că se întâmplă și la ei acest lucru, complet natural, explicabil etc." Oricum, era clar că luptătorii fNON din "gașca Luci" sunt unși cu toate alifiile, adică știau multe chestii, legat de ceea ce urma să se întâmple, avand legături directe cu Ambasada Federației Ruse de la București... Citadela se lăuda și că a fost pe la Sankt Petersburg pe vremea lui Ceaușescu, ceea ce nu cred că era la îndemâna oricui... Poate erau chiar agenți ruși, vorbitori de română, deși Luci mi-a spus că ar prefera să trăiască în România, spre deosebire de Rusia, însă doar dacă România ar fi independentă și suverană), a scris pe thinkagain.ro că "în 2012 a început un proces de trezire care nu mai poate fi oprit", părând să se refere la o revoluție conservatoare care vine dinspre est... Și, într-adevăr, Putin, după ce a câștigat alegerile din 2012, a părut "reîncarnat", într-un lider mult mai conservator(să nu uităm de referendumul de astă-vară din Rusia)... În China, tot în 2012, a ajuns la putere Xi Jinping, care a ridicat limita maximă de copii per familie de la 1 la 2(în 2018, fiind în discuție chiar eliminarea ei, a limitei)... Iar în Iran, tot în 2012, Ali Khamenei le-a cerut iranienilor un baby boom...

2)Ce ar trebui să se mai întâmple pentru a se (putea) ajunge la acea reconciliere(între cele două "tabere"-marionetă, plus oamenii de bună-credință, de dreapta, care vor ieși în stradă, făcând involuntar jocurile păpușarilor... Eu cred că este mai important să mărturisim Adevărul, decât să ieșim în stradă, mai ales în aceste vremuri atât de tulburi...) despre care vorbeam în primul punct, încât să poată fi întronat antihristul? Un război mondial? O revoluție mondială? Ambele? Sau ar putea fi de ajuns și o simplă rachetă peste Muntele Templului, cel puțin înainte de primele două? De ce Israelul s-a retras din Fâșia Gaza în 2005? Au nevoie de o altă opoziție controlată? Chiar păpușarii parcă au spus că le folosește antisemitismul... În Cisiordania, palestinienii sunt mai moderați decât în Fâșia Gaza(https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islamism_in_the_Gaza_Strip), ba chiar mai prietenoși față de creștini(https://m.hotnews.ro/stire/24451018)... Poate că evreii de asta și insistă atât de mult să își extindă coloniile din Cisiordania...

3)Ce măsuri se vor mai lua în 2021 și în anii următori, pe motiv de "combaterea pandemiei"? Vom putea refuza pentru tot restul vieții vaccinul anti-covid-19? Dacă da, cum va arăta viața celor care vor refuza vaccinul? Ce voia să spună Klaus Schwab aici... :

„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu va mai întoarce la sentimentul „pervertit” al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

Se dezleagă astfel și misterul grabei cu care liderii politici – mondiali și dâmbovițeni – ne vesteau că „lumea nu va mai fi niciodată la fel”, când nici nu ajunsese epidemia bine în Europa.

https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/09/adrian-patrusca-marea-resetare-de-care-se-tot-vorbeste-este-conceptul-onu-din-2015-build-back-better-care-isi-propunea-sa-foloseasca-un-dezastru-pentru-a-constru/

?

Chiar nu vom mai reveni niciodată la viața din 2019?

4)Jared Kushner ar putea fi antihristul, având în vedere că... : "Benjamin Creme(...) in 1982 declara: “Cristul este printre noi“ …(https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%E2%80%9Cnoi-ordini-mondiale%E2%80%9D/)? Sau Ivanka Trump sau Ayelet Shaked, deși sunt femei(au și niște ochi... hipnotizanți)? Sau chiar Vladimir Putin? Toți cei 4 au profilul acesta... : https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/06/la-inceput-va-fi-extrem-de-greu-sa-nu-l-indragesti-pe-antihrist-profetia-sfantului-mucenic-ipolit-papa-al-romei/ , https://saccsiv.wordpress.com/2018/12/14/antihristul-va-interzice-homosexualitatea-si-avortul-sanhedrinul-cere-inlocuirea-onu-reeducarea-religioasa-a-oamenilor-si-unirea-natiunilor-la-ierusalim/ , https://ortodoxinfo.ro/2019/02/21/atentie-mare-caci-antihristul-va-fi-cu-mult-mai-simpatic-decat-credeam-cu-totii/ ...

Bine(sau rău, de fapt)... Pe mine m-au încercat și încă mă încearcă și probabil pentru tot restul vieții(având în vedere că diavolul, chiar dacă nu se luptă cu Dumnezeu, cred că se luptă cu oamenii, totuși...), mă vor "încerca" aceste gânduri(nu prea îmi place acest cuvânt, "încerca", dar când scriu mult, de obicei scriu primul cuvânt care îmi vine în minte, probabil dintr-un exces de sinceritate...) și multe gânduri atee, sau agnostice, mai degrabă(de când eram mult mai mic, de fapt, că nu prea mă simțeam confortabil cu faptul că îmi cam era băgată pe gât religia când eram mult mai mic[parcă mi-e mai ușor să mă apropii de ea din proprie inițiativă...[[P.S. Chiar am ajuns să cred că toți suntem agnostici, în sinea noastră; e adevărat, fiind influențat și de discuțiile cu o prietenă de la papistași...]]], de aceea ar fi și 5)dacă poate vreun frate ortodox să îmi recomande, în privat, un duhovnic potrivit nevoilor mele, i-aș fi recunoscător...), tot de prin 2013, de când "am intrat în lumea conspirațiilor", fiindcă în acel an mi-am făcut cont pe tpu.ro și după discuțiile purtate cu "ateii" de acolo, am ajuns să mă întreb dacă nu cumva creștinismul, cu tot cu Noul Testament, este o sectă sau chiar o invenție a evreilor atei ca să controleze lumea prin frică... Sau cel mai rău, toate religiile(inclusiv cele pagâne, din Antichitate), de la facerea lumii și până în ziua de astăzi, nu sunt altceva decât niște invenții ale ateilor pentru a controla lumea și că eventuala trecere de la lumea creștină din ziua de azi, la nouă eră(post-creștină), cea a peștelui, nu va fi decât un proces firesc de tranziție în istorie, fără să mai implice antihristul și a doua venire a Domnului nostru, Iisus Hristos(cred că rătăcirea asta vine de la Alice Bailey sau de la Madame Blavatski, din ce țin minte că am citit de pe un site mai obscur, cândva...), că am observat că așa-zișii atei, erau atei doar când le ziceai de ortodoxie, dar nu și de Gaia(un mare postac de acolo, care iubea pe față satanismul[îmi spunea zeflemitor că sunt prost informat dacă am impresia că satanism=rău/doar rău...] și ura de moarte ortodoxia, cu care am avut multe contre legate de ortodoxie, folosea chiar acest nume, Gaia...) sau alți zei păgâni, care se potriveau cu dogmele lor ecologiste cu tentă vădit religioasă(cred că, totuși, dracul chiar se luptă cu noi, chiar dacă nu și cu Dumnezeu, Dumnezeu fiind Atotputernic și Creatorul tuturor lucrurilor văzute și nevăzute[adică, și al acestui înger căzut, care, evident, nu îl poate învinge pe Cel care a creat totul, deci și pe el, a cărui malefice acțiuni, cred că, cel mult, le îngăduie, probabil pentru a vedea[[cel puțin, cei care au un discernământ și o conștiință sănătoasă, dacă ea ne mustră atunci când greșim, așa cum am învățat la religie în liceu...]] cât de rău este să te ei după el, pentru a alege, până la urmă, Calea cea Dreaptă...]... : https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/26/diavolul-nu-se-lupta-cu-dumnezeu/ ...)... :

"In The Revenge of Gaia (2006), where he puts forward the concept of sustainable retreat, Lovelock writes:

A television interviewer once asked me, "But what about nuclear waste? Will it not poison the whole biosphere and persist for millions of years?" I knew this to be a nightmare fantasy wholly without substance in the real world... One of the striking things about places heavily contaminated by radioactive nuclides is the richness of their wildlife. This is true of the land around Chernobyl, the bomb test sites of the Pacific, and areas near the United States' Savannah River nuclear weapons plant of the Second World War. Wild plants and animals do not perceive radiation as dangerous, and any slight reduction it may cause in their lifespans is far less a hazard than is the presence of people and their pets... I find it sad, but all too human, that there are vast bureaucracies concerned about nuclear waste, huge organisations devoted to decommissioning power stations, but nothing comparable to deal with that truly malign waste, carbon dioxide."

Sursa... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/James_Lovelock

Cred că la individul ăsta se referea citadela când mi-a spus că dezastrul de la Chernobyl a fost un experiment al apologeților agendei 21, pentru "a putea observa cu mare atenție, luându-și conștiincios notițele cu efectele radiațiilor atomice asupra faunei și vegetației"...

Și văzând că acești așa-ziși atei, "bolșevici", "seculari", oficial anti-sioniști, deși, vedem că, de fapt, cei mai religioși dintre evrei s-au opus sionismului și că sioniștii sunt seculari, deși ei, după cum am arătat mai devreme, par să fie cei care au colaborat cu naziștii pentru înființarea Israelului, deși naziștii erau foarte religioși, într-un sens foarte păgân și ecumenist, adică de stânga, cam cum (cred, din ce mi se pare că am înțeles din ceea ce am citit) va fi religia lui antihrist, după ce își va da arama pe față... Ceea ce se potrivește cu atitudinea vădit anti-crestină și filo-mozaică, a bolșevicilor, teoretic seculari, de pe wikipedia și cât de consecvenți au fost evreii în a-L urî în acest fel/mod pe Mântuitor după ce L-au răstignit, încât vorbesc în acest fel despre creștinism... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antisemitism_and_the_New_Testament

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jewish_deicide

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_the_Talmud

Și lucrează de două milenii la asta... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Third_Temple

Practic, după ce am citit toate acestea, am ajuns la concluzia că "ateismul", așa-zisa toleranță religioasă a acestor presupuși seculari, care clar sunt de stânga(interesant este și faptul că evreii din Partidul Democrat din SUA se prezintă drept seculari, dar anti-sioniști, cel mai celebru caz fiind Bernie Sanders...), nu sunt decât niște haine în care niște persoane de stânga, foarte religioase, de fapt, dar care se închină doar la zei păgâni(în niciun caz la dogmele ortodoxe, din păcate...), adică la antihrist, (se) folosesc (de) aceste epitete doar pentru a se travesti în oameni aparent dezinteresați de religie, oameni cu "bune" intenții, doar cât timp vor mai avea nevoie de acele epitete de care spuneam, probabil doar(e valabil cuvântul "doar", doar dacă, nu cumva, or fi și mulți idioți utili în slujba lor, a antihriștilor) pentru a putea păcăli și priva de mântuire pe cei mai căldicei(printre care mă aflu și eu, din păcate...), observând și acea consecvență a urii la care făceam referire în paragraful anterior, toate acestea m-au făcut să mă apropii mai mult de ortodoxie, măcar din rațiunea pariului lui Blaise Pascal...

Și pe vremea când a venit Iisus Hristos pentru prima dată pe Pământ, era o lume păcătoasă și care se închina la mulți zei păgâni... Din păcate, vedem că și în ziua de astăzi se tinde spre asta... Toate acestea, fiind semne ale aproprierii celei de-a doua veniri a Mântuitorului, după părerea mea... Cred că Mark Twain a spus-o... : "Istoria nu se repetă, dar rimează."

M-am mai întrebat și de ce există acea profeție care spune că după ce îl vor îngropa pe Lenin, vine antihristul... De ce(Scuze că par ca milițianul/procurorul de la interogatoriu)? Este un semnal din partea păpușarilor că nu mai au nevoie de "antihristul secolului XX" și că urmează "antihristul secolului XXI", adică, cel final?

Că tot vorbeam de final și de antihrist, voi încheia cu un alt citat(nu pentru că îmi place, ci pentru că s-ar putea să fie profetic, într-un fel sau altul)... :

"Secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc"-Georges André Malraux

Actualizare 17 decembrie 2023... :

Am mai postat si asta... :

"Cred că atât mai adaug... :

Voiam să spun, de fapt, că nu mai există soluții lumești de enorm de mult timp... Cred că avea dreptate, citadela, atunci când a afirmat, în 2015 sau 2016, că globalizarea a ajuns la final, citându-l pe profesorul Andrei Fursov, dacă îmi aduc bine aminte...

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2,_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9_%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D1%87"

Aici... :

https://trenduri.blogspot.com/2022/09/consecintele-pe-termen-lung.html?m=0

Și asta... :

"Mai jos(adică, sub primul link), aveți comentariul integral pe care am încercat să îl postez aici... :

https://trenduri.blogspot.com/2022/06/sindromul-mortii-subite.html?m=1

https://dezbatericonstructive.blogspot.com/2022/09/un-comentariu-care-mi-fost-aprobat-doar.html?m=1

P.S. Coreea de Nord, tocmai a anunțat că va începe vaccinarea anti-nimic-19, în noiembrie, anul curent...

Așadar, cred că este clar... :

Doar cine este infinit de naiv mai crede în soluții lumești... Nu mai există soluții lumești... Salvarea, nu mai poate veni de pe orizontală, ci doar de pe verticală... :

https://manastirea.petru-voda.ro/2009/10/03/parintele-justin-solutii-omenesti-nu-sunt-dragii-mei-solutia-este-moartea-pentru-hristos/

Cred și sper că o să mă retrag definitiv din discuțiile de pe internet...

Sănătate și mântuire, tuturor..."

Tot aici... :

https://trenduri.blogspot.com/2022/09/consecintele-pe-termen-lung.html?m=0

În încheiere, mai spun următorul lucru... :

Să nu uitam niciodată de acest eveniment și de tot ceea ce a rezultat din el, ca să înțelegem în ce fel de lume trăim... :

https://m.youtube.com/watch?v=sJ1x8SlNxj0

La mulți ani! Sărbători fericite, sănătate și mântuire, tuturor!

Actualizare 27 decembrie 2023... :

Și ăsta... :

https://m.youtube.com/watch?v=D3iz-69Z-6E

Actualizare 15 februarie 2024... :

Citadela, mai spunea că, păpușarii(nu le spunea așa), "pregatesc ceva fără precedent", și că, se va pedala extrem de tare pe ideea că "Putin este de vină"...

Actualizare 20 martie 2024... :

Și, tot Citadela, mai spunea, prin 2015 sau prin 2016, că Putin va juca un rol important în "deglobalizare"... Nu țin minte să fi precizat dacă se referea la toată planeta, sau doar la Rusia, însă, ce este cert este că după invadarea Ucrainei pe 24 februarie 2022 de către Rusia, lumea a devenit mai divizată din punct de vedere politic, iar Rusia s-a decuplat într-o anumită măsură de Occident...

Și, apropo de invadarea Ucrainei... Cu puțin timp înainte de invazie, tot Citadela, a mai spus, pe blogul https://trenduri.blogspot.com/, faptul că cei de la vârf(nu mai țin minte cum i-a denumit exact), "s-au inteles să se bată doar pe teritoriul Ucrainei", și că "în România va fi bine"...

Să dea Dumnezeu... Rămâne de văzut dacă războiul din Ucraina va rămâne purtat doar pe teritoriul Ucrainei si pentru cât timp se va mai întâmpla asta...

Doamne ajută și mântuire, tuturor!

Și, tot Citadela, a mai spus că "s-ar putea să nu îi intereseze pe păpușari dacă vor pierde controlul în Centrul Asiei", și, într-adevăr, în timpul plandemiei, Turkmenistan a fost singura țară din lume care nu a raportat vreun test pozitiv de Covid-19...

Actualizare 21 martie 2024... :

Totuși, nu cred ca există în lume vreo țară total scăpată de sub controlul păpușarilor... Nici măcar o țară de talia Rusiei, darămite Turkmenistan, sau chiar Coreea de Nord, despre care, tot Citadela, a spus că Rusia și China lucrează să păstreze actualul tip de regim(totalitar, evident), de tip vechi, stalinist, și pe care Citadela îl considera bun pentru că era criticat de Occident(de altfel, Citadela mai spunea că "orice regim era bun dacă era criticat de Occident și era numit în mod zeflemitor, regim, de către Occident", probabil pentru că asta ajuta la menținerea suveranității țării conduse de liderii politici care formau respectivul regim)... De fapt, sunt sigur că nu există în lume vreo țară total scăpată de sub controlul păpușarilor...

Și, tot Citadela, mai spunea despre "rolul pe care îl vor juca Rusia și China" și că "ceea ce urmează să se întâmple este fără precedent" și "se va întâmpla brusc" și "se va pedala extrem de tare pe ideea că Putin este de vină"(poate că se referea la torționarii restricțiilor covid-19, care îi acuzau pe cei care luptau împotriva restricțiilor și vaccinării obligatorii că sunt plătiți de Putin, sau că sunt oamenii lui, idioții lui utili)... Și, într-adevăr, atât nebunia cu așa-zisa pandemie din China, cât și invadarea Ucrainei de către Rusia, au venit brusc... Mai spunea Citadela că "niște oameni foarte puternici la nivel mondial, cam în perioada în care au avut loc Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi din februarie 2014, i-au spus lui Putin într-un tren care se deplasa cam prin acea zonă despre rolul providențial pe care ar trebui să îl aibă Rusia în instaurarea Noii Ordini Mondiale, datorită potențialului enorm pe care îl are Rusia, și că acea discuție l-ar fi emoționat extrem de tare pe Putin"... Iar după acea Olimpiadă a început Războiul din Ucraina, care nu s-a încheiat nici acum, după 10 ani, o lună și o zi... Poate că și aceste "dezvăluiri" ar putea fi un indiciu că Putin este antihristul... Să nu uităm că Putin tocmai a fost reales până în anul 2030, un an cu o simbolistică foarte importantă, având în vedere mult trâmbițata Agendă 2030 și faptul că se fac 2000 de ani de cand Mântuitorul Iisus Hristos a început să propovăduiască... Și, apropo de realegerea lui Putin... Tot Citadela, mai spunea că "Putin nu are un control chiar total asupra Rusiei, fiind un conducător de tip Occidental", referindu-se, probabil, la tipul de regim din Rusia, care, totuși, rămâne mai democratic decât cel din Coreea de Nord... Până la urmă în Rusia se mai mimează democrația, un pic, prin faptul că se mai organizează alegeri cu o aparență de Sistem Occidental, spre deosebire de Coreea de Nord, sau chiar de China, unde nu prea au loc alegeri, fie ele și de fațadă... Și, Citadela, părea să spună acest lucru cu regret, în sensul că Rusia ar trebui să copieze modelul nord-coreean...

Sper că aici am încheiat definitiv acest articol și că voi face pentru ultima dată această urare pe care o adresez tuturor oamenilor de pe planeta Pământ... :

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Mai era un comentator, pe nume Sergiu, tot de pe thinkagain.ro și prieteniirusiei.ro, un român care spunea că trăiește în Spania și că este fiu de militar, dacă imi aduc bine aminte, și că a făcut și el armata... A spus că nu crede că soldații ruși vor intra în casele românilor, în caz de razboi, când l-am întrebat dacă rușii vor intra în casele românilor pentru a se răzbuna pe rusofobia românilor...

Iar Luci(fer) Lucescu Londra a mai spus că Ucraina va fi cea mai tare nucă împotriva Rusiei, în lupta Rusiei contra Statelor Unite(căci, după părerea lui, doar Statele Unite înseamnă Occidentul, cel puțin din punct de vedere militar, presupun...)...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Actualizare 22 martie 2024... :

Citadela, mai spunea că "lumea se așteaptă la un război curățel, ca în filme, dar nu va fi așa"... A spus de multe ori că "va fi ceva fără precedent"... Într-adevăr, mai ales covidul, chiar așa a fost, ceva fără precedent... Un război mondial, dar nu între state, ci între caste...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Citadela, tot prin 2015 sau 2016, parcă, s-a adresat cititorilor de pe prieteniirusiei.ro, întrebându-i... : "Vreți comunism? O să vi se dea." Dacă îmi aduc bine aminte, se referea la cei care implementează Agenda 21... Așadar, chiar și Citadela a recunoscut faptul că Noua Ordine Mondială o să fie de stânga... Doar că lui îi placea doctrina de stânga, lăudându-l pe Stalin pentru faptul că "voia să naționalizeze totul până la Atlantic", iar eu i-am atras atenția că asta ar fi însemnat ceva similar sau chiar mai rău decât Agenda 21, însă el tot considera că ar fi fost bine dacă Stalin ar fi reușit "să naționalizeze totul până la Atlantic"...

P.S. Am uitat să precizez și faptul că pe 11 august 2029 se împlinesc 30 de ani de la eclipsa totală de soare de pe 11 august 1999(666, răsturnat)... Tot în 1999, Vladimir Putin a ajuns la conducerea Rusiei...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Lista rușilor care au influențat gândirea cititorilor de pe site-urile thinkagain.ro și prieteniirusiei.ro... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Dugin

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Fyodorov_(politician)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Starikov

https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2,_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9_%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D1%87

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Luci(fer) Lucescu Londra a mai spus că "lecția anului 2012(dacă imi aduc bine aminte, anul pe care l-a precizat) este că a conduce, nu înseamnă neapărat a avea și putere", referindu-se la politicieni...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Actualizare 23 martie 2024... :

La un moment dat, Citadela și Luci(fer) Lucescu Londra, și nu numai, păreau că încearcă să le caute circumstanțe atenuante teroriștilor Statului Islamic, și, astfel, cred că aveau dreptate cei de la https://inliniedreapta.net în acest articol... :

https://inliniedreapta.net/articole/de-ce-a-creat-vladimir-putin-isis/

De fapt, îmi aduc aminte că i-a deranjat acest articol, atunci când a apărut, cineva de acolo(o doamnă care se prezenta drept Roberta Ilie), numindu-l o "glumă bună", sau ceva de acest gen...

Iar, mai sus, vorbeam despre faptul că persoanele care conduc nu dețin puterea... Cred că tot membrii familiei Rothschild rămân cei mai puternici oameni din lume...

Citadela, mai spunea despre faptul că "Putin ține în frâu ura dintre cele 2 mari tabere de la nivel mondial, pentru a preveni un conflict de amploare", referindu-se, cel puțin aparent și în mod special, la situația din Orientul Mijlociu... Și, într-adevăr, pare că Rusia se prezintă drept un mediator neutru în conflictul dintre Iran și Israel... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Russia_and_the_Iran%E2%80%93Israel_proxy_conflict

Însă, problema principală, reprezintă faptul că, tot Citadela, părea să se refere și la conflictul dintre "pionii albi" și "pionii negri", atunci când a spus că "Putin încearcă să țină în frâu ura dintre cele 2 mari tabere de la nivel mondial, pentru a preveni un conflict de amploare"... Poate că, într-adevăr, chiar Putin este antihristul...

Rămâne de văzut ce va mai fi...

Cu Dumnezeu înainte!

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Citadela, mai spunea că "nu este de acord" cu exprimarea pe care ar fi folosit-o David Icke(apropo, Citadela le spunea aproape mereu, elitelor, "reptilieni" și, mai ales, "reptiloizi" și că "Deveselu este pentru extratereștrii, nu pentru Rusia"), pentru a descrie evenimentele importante de pe glob, pe care le-ar fi numit "un haos controlat"... Dar, eu cred că este corectă, exprimarea, dat fiind faptul că unul dintre cele mai vechi mottouri ale francmasoneriei este "ordine din haos", o referire clară la antihristul aducător de "pace", după părerea mea...

Mai precis, Citadela a spus că "Occidentalii nu mint atunci când spun că Deveselu nu este pentru Rusia, pentru că, de fapt, este pentru extratereștrii"... De altfel, și Luci(fer) Lucescu Londra era interesat și vorbea extrem de mult despre extratereștrii, cam într-un fel în care și-ar pune speranța în ei că i-ar face un bine, sau chiar că ne-ar face un bine...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%ABlism

https://en.m.wikipedia.org/wiki/New_Age

Totuși, țin să precizez și faptul că Citadela avea o părere bună despre utilizatorul "nikodim", de pe saccsiv, care posta destul de des prin anul 2016, din ceea ce am putut să observ... Chiar mi-a sugerat la un moment dat, prin 2015 sau 2016, pe vremea când vorbeam cu Citadela, să îl aduc pe grupul lor de pe prieteniirusiei.ro...

Luci(fer) Lucescu Londra a mai spus că "toată armata siriană ar trebui executată pentru trădare, pentru că a permis Statului Islamic să ocupe atât de mult teren, într-o perioadă atât de scurtă de timp", prin 2014, probabil... Eu i-am spus că este prea dur, iar el mi-a replicat faptul că "sunt prea creștin pentru gustul lui"... Însă, tot el, a mai spus că "este o încălcare a drepturilor omului să fii arestat pentru că scrii pe internet că susții Statul Islamic", ca reacție față de cazul tânărului de la Craiova, arestat pentru că susținea Statul Islamic, tot prin perioada 2015-2016... A mai spus la acea vreme că în cazul în care Occidentul îi va cenzura site-ul, se va muta pe un server rusesc... Poate că avea și legături cu lumea interlopă din internetul subteran...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Actualizare 30 martie 2024... :

Totuși, Luci(fer) Lucescu Londra, s-a bucurat de faptul că "armata rusă, a intrat până la urmă în Siria, ca să eradicheze '''cancerul ISIS''', cu toate că sirienii nu meritau ajutorul Rusiei, și, din această cauză, rușii s-au gândit mult până să ia decizia de a intra în Siria", după părerea lui de anti-creștin... Citadela(și, parcă, și Luci(fer) Lucescu Londra spunea asta despre arabi), spunea că "arabii sunt leneși", și îi lăuda pe "asiaticii din est", pentru faptul că "fac o religie din dorința de a munci"... Totuși, Citadela îi compătimea pe sirieni pentru cât au suferit din cauza războiului... Tot Citadela, mai spunea, relativ recent, pe blogul https://trenduri.blogspot.com/, că "la fel precum Rusia și China, Iranul intră în categoria statelor prea mari pentru a putea fi atacate de către Occident"... După părerea mea, și Coreea de Nord intră în această categorie, datorită bombelor nucleare pe care le posedă...

Cu puțin timp înainte de invadarea Ucrainei de către Rusia, Citadela, a spus, pe blogul https://trenduri.blogspot.com/, faptul că "păpușarii au decis sacrificarea Ucrainei"(așadar, nu Putin de capul lui, după părerea lui, greșită, măcar parțial, cred eu; deși, Citadela, a recunoscut, tot prin 2015 sau 2016, faptul că, "până la urmă, tot Putin are ultimul cuvânt în luarea deciziilor politice importante, cel puțin în privința butonului nuclear", spre deosebire de "politicienii ruși, în special parlamentari, care primesc din Occident, prin SMS, deciziile pe care trebuie să le ia în privința legislației care trebuie să corespundă Constituției Rusiei, care Constituție a Rusiei, a fost impusă de Occident"... Tot Citadela, mai spunea, faptul că "Putin trebuie să supravegheze personal fiecare test militar important, pentru a preveni vreun eventual sabotaj orchestrat de Occident...") și "eliminarea dependenței Europei de gazul rusesc, cel puțin prin conductele Nord Stream 1 și Nord Stream 2"... Însă, mai demult, tot prin 2015 sau 2016, a spus că, "ucrainienilor, o să le treacă nebunia rusofobă manifestată în mod exaltat după data de 20 noiembrie 2013, și o să se întoarcă la '''mama Rusia''', așa cum s-a întors și peninsula Crimeea la '''mama Rusia'''", deși, îi numea pe ucrainieni, "ucro-fasciști" și "ucrii", însă, cred că doar pe ucrainienii rusofobi, totuși... Deși, când le-am spus că nu toți ucrainienii sunt "ucrii", nu păreau să fie de acord cu mine...

Roberta Ilie, mi-a spus, tot prin 2015 sau 2016, faptul că cenzura, cel puțin într-o anumită măsură, este necesară pentru a preveni degradarea morală a societății...

Citadela, dar și alți comentatori de pe prieteniirusiei.ro, mai spuneau faptul că, "ar fi bun traiul în Turcia, datorită faptului că Erdogan se mai opune unor directive legate de implementarea Agendei 21", și pentru faptul că "poți să mai dai sau să iei un peșcheș, fără să îți fie teamă că vei fi pedepsit"... Însă, "este prea greu de învățat, limba turcă"...

Luci(fer) Lucescu Londra, deși "nu credea în posibilitatea unui eventual război între Turcia și Grecia, pentru că nu mai suntem în secolul XV", își dorea ca "Rusia să distrugă Turcia", după acest incident... : https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Russian_Sukhoi_Su-24_shootdown, despre care Citadela a insistat că Erdogan nu este implicat în el... Iar Luci(fer) Lucescu Londra a recunoscut, spunânu-mi în privat, faptul că "Erdogan este important pentru a menține pacea în Orientul Mijlociu și între Rusia și Turcia"...

Mai era un comentator care posta pe prieteniirusiei.ro și se autointitula "degetulmaro" și care a anunțat cam cu o săptămână înainte de acel incident din noiembrie 2015, faptul că "Turcia va face, în curând, o mare prostie în Siria", și care a mai spus, faptul că "Grecia va fi un loc relativ sigur în timpul celui de-al Treilea Război Mondial", care război mondial, "cu siguranță va veni și cu siguranță va fi nuclear"... "Degetulmaro", cică, "spera să se mai amâne acest război mondial, ca să se mai bucure de câteva veri liniștite"... Doar că a "uitat" să precizeze faptul că Putin și-l dorește cel mai mult, blamându-i pe păpușari și pe occidentali pentru începerea acestui eventual Al Treilea Război Mondial...

Luci(fer) Lucescu Londra, mai spunea pe site-ul pe care îl administra(thinkagain.ro), faptul că "nu vrea să fie văzut ca un putinist", deși era clar că, de fapt, era putinist... Și stalinist... Și Putin este stalinist... A spus (după ce m-am retras de pe prieteniirusiei.ro în august 2016) despre Putin, faptul că "a cam făcut jocurile păpușarilor, de când a ajuns la conducere"...

Tot Luci(fer) Lucescu Londra mai spunea aceste lucruri, și anume... :

"Kim Jong-un este pus și menținut în funcție de către păpușari(deși, Roberta Ilie mi-a replicat că "s-ar putea să fie patriot și suveran în gândire", atunci când i-am spus că a făcut școala în Elveția... Apropo, ea locuia în Basel, Elveția, în acea perioadă...), pentru ca lumea să creadă că socialismul(mai sus am scris tot socialism în loc de comunism, de câteva ori, ca să evit cacofoniile, dar Luci(fer) Lucescu Londra și ceilalți comentatori de pe acele site-uri pe care le-am pomenit mai sus, își doreau chiar comunism... Chiar i-am spus lui Luci(fer) Lucescu Londra faptul că "poate că ar fi de preferat socialismul în detrimentul comunismului, fiind mai soft", și s-a enervat pe mine când i-am spus asta...) este rău"... Însă, probabil că tot el, a scris într-un comentariu de pe site-ul http://www.paginaderusia.ro/, faptul că își dorește ca statul Coreea de Nord să atace Coreea de Sud... Apropo de state... Luci(fer) Lucescu Londra sau Citadela, sau amândoi, îi explicau cuiva că gândește greșit atunci când spune că "statul x face aia, sau statul y face aialaltă", pentru că "nu mai există state suverane și independente în ziua de azi, din cauză că toate sunt controlate de către păpușari"...

Deși, Luci(fer) Lucescu Londra recunoștea, tot prin 2015 sau 2016, faptul că "statul China este experimentul preferat al păpușarilor", tot după ce m-am retras de pe prieteniirusiei.ro în august 2016, a spus despre chinezi faptul că "au fost serioși cu rușii în ultimii 100 de ani"... Rămâne de văzut ce va mai fi...

Citadela, mai vorbea și de "conflictul dintre generații din Rusia", regretând faptul că "tinerele generații nu mai sunt la fel de dispuse să moară pe front, cu milioanele, la fel cum erau pe vremea lui tătuca Stalin", după cum îl numea el pe criminalul Stalin...

Am distribuit pe acel grup de discuții de pe prieteniirusiei.ro, și un articol care spunea că România va adera, în curând, la Schengen, iar o doamnă care se autointitula "munteanca"(care, îmi spunea "să am more ballz, în lupta cu păpușarii", după ce le-am spus că "nu există soluții lumești"), dacă îmi aduc bine aminte, mi-a replicat că "nu crede că vom adera vreodată în Schengen, pentru că occidentalii nu ne consideră egalii lor", după părerea pe care o împărtășeau și Sergiu(care spunea că "suntem doar pe hârtie în Uniunea Europeană"), Citadela și Luci(fer) Lucescu Londra, legată de cum îi văd cei din Nordul Global pe cei din Sudul Global...

Și, dacă tot am amintit de Nordul Global, Sudul Global și de "rolul pe care îl va juca Rusia în '''deglobalizarea''' lumii", să nu uităm de această listă, care poate că are legătură cu acea așa-zisă "deglobalizare" despre care vorbea Citadela... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Unfriendly_countries_list

Citadela, recunoștea, într-un comentariu relativ recent de pe blogul https://trenduri.blogspot.com/, faptul că este important să ne gândim tot timpul la ziua în care vom muri... Cu toate că, prin mai 2021, parcă, spunea, tot pe blogul https://trenduri.blogspot.com/, despre Al Treilea Templu, antihrist și Parusie, că "seamănă cu un scenariu din Marvel"... Adică, nu crede în el...

Citadela și munteanca, i-au regretat pe acești oameni și că nu au fost în stare să își păzească viețile... :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Arsen_Pavlov

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Tolstykh

Iar, Luci(fer) Lucescu Londra, într-un moment de sinceritate, a recunoscut faptul că, "poate că mai mult decât occidentalii, rușii se pricep la propagandă și știu să ascundă faptul că, o duc mai bine decât o spun, pot rezista mai mult decât se plâng, și pot face mai multe decât îi lasă să creadă pe occidentali că pot face(ei, rușii)"...

Luci(fer) Lucescu Londra, a postat un mesaj pe https://m.vk.com/, după acest eveniment... : https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Shayrat_missile_strike, fiind extrem de nemulțumit de faptul că Rusia nu a fost în stare să răspundă acestui atac, concluzionând că Rusia a ajuns extrem de slabă... De altfel, i-a și înjurat pe Donald Trump și pe americani, prin ianuarie 2021, deși, în 2016, s-a bucurat că Donald Trump a câștigat alegerile, Citadela, spunând că "Putin nu a mințit atunci când a spus că Trump va câștiga alegerile prezidențiale americane din 2016, iar Vladimir Zhirinovsky, este un circar și un clovn penibil(deși, îl mai alinta "Jiri"), care face mult rău Rusiei, după ce a deschis șampania, pentru a sărbători faptul că a câștigat Trump, alegerile prezidențiale din 2016"... Citadela, lăuda și "viclenia lui Alexander Lukashenko", deși, Luci(fer) Lucescu Londra, îl critica în stilul lui, caracteristic, spunând că în Belarus sunt de 3 ori(dacă îmi aduc bine aminte , numărul) mai mulți agenți occidentali decât în Ucraina...

În timpul plandemiei, Luci(fer) Lucescu Londra, spunea că "dacă magazinele sunt goale, nu înseamnă că sunt goale și depozitele de mâncare"... Adică, din ce am înțeles, el voia să spună că ar trebui ca lumea să ia cu asalt depozitele de mâncare, în timpul unei foamete generalizate, îndemnând la anarhie, el lăudând anarhia, și îndemnând la anarhie, în repetate rânduri... Mai spunea și "să fim noi țăranii pe care îi așteptăm pe alții să fie", tot cam pe atunci...

Am plecat cu scandal și de acolo... Iar, Luci(fer) Lucescu Londra, m-a amenințat că "o să mă înjure" și că "se vede că nu am luat bătaie", atunci când i-am spus că "nu există soluții lumești"... Totuși, a zis că "încă rezistă să nu mă înjure și să nu îmi blocheze accesul pe site-urile cu grupurile lui de discuție, fiindcă românii sunt rezistenți"... Și, apropo de rezistența românilor... Prin februarie 2017, Luci(fer) Lucescu Londra, a îndemnat la exterminarea fizică a protestatarilor #rezist... Citadela, spunea că "din cauza lor și a pionilor albi, suntem o colonie, adică, într-o situație fără ieșire"...

Cred că e clar că erau oamenii păpușarilor, la cum vorbeau și se comportau, deși, Roberta Ilie mi-a spus că "nu erau așa de răi cum ii cred eu, și că se duceau la Biserică", deși, Luci(fer) Lucescu Londra, a recunoscut faptul că "e departe de a fi ortodox", după ce am plecat cu scandal de pe grupul lor, în august 2016... Și, cred că este clar și faptul că Putin este un criminal în serie, cu sânge rece, care face jocurile sataniste și mizantrope ale păpușarilor, având în vedere nu doar cum se comportă el, ci și indivizii care îl susțin și faptul că lucrează neobosit la reducerea populațiilor formate din oameni cu adevărat ortodocși și anti-staliniști...

Și, dacă tot am vorbit despre anti-stalinism, sper că aici chiar o să închei... :

Dacă îmi aduc bine aminte, când am descoperit site-ul lui Luci(fer) Lucescu Londra(thinkagain.ro), el, a scris un articol, probabil că prin mai 2014, în care i-a lăudat pe "rușii care, la parada militară de pe 9 mai din acel an, au venit cu portretele bunicilor lor, care au pierit apărându-și Patria în Marele Război de Apărare a Patriei din Al Doilea Război Mondial"... A lăudat și faptul că "peninsula Crimeea se întoarce la Ucraina"(printr-un titlu ironic de articol)... "cu spatele", după cum i-a replicat cineva... Iar, "modul în care Rusia a anexat Crimeea, o să rămână scris în paginile aurii ale istoriei"... Țin minte că a amenințat pe un patron din Londra, că "îl aruncă de la etaj", pentru că l-a enervat din nu știu ce motiv... L-a criticat și pe Mihai Giurgea, pe care l-a numit "extremist", și care, a ajuns și el prin Londra, la un moment dat... Luci(fer) Lucescu Londra, a spus că "s-a dus la Londra(a făcut și un articol în care încerca să îi ajute pe studenții români să ajungă în Regatul Unit), în primul rând pentru a înțelege mai bine sistemul de tip occidental de colonizare, direct din centrul lui de decizie, din mijlocul lui"... Și din punct de vedere geografic, Londra este cam în centrul Occidentului... Totuși, la un moment dat, și-a pus o adresă din Franța, pe Facebook... Se și lăuda că "îi place să se ia la bătaie cu jandarmii lui Băsescu", iar altcineva din grupul lui, i-a lăudat pe suporterii ruși, care au făcut ravagii la Campionatul European de fotbal din 2016, deși, munteanca, a spus că nu era vorba de ruși printre acei bătăuși, încercând să îi albească pe ruși... Iar, alții din grupul lui, au zis că "nu le place de legionari" sau "să aibă legionari pe grupul lor" și că "România poate supraviețui doar dacă devine colonia Rusiei", iar "George Soros, nu e de stânga, ci de dreapta", ignorând faptul că spectrul politic de dreapta și de stânga, nu ține doar de economie, ci și de spiritualitate, dar ei, fiind comuniști, urau orice capital privat, Luci(fer) Lucescu Londra spunând că "acum avem capitalism pur"(Citadela, nefiind de acord, afirmând că, "prin Statele Unite, spre sfârșitul secolului XI, era capitalism pur, acum fiind un fel de monopolism", iar Luci(fer) Lucescu Londra spunea că "Citadela afirmă asta fiindcă a fost influențat de sistemul economic capitalist din Canada", unde trăia Citadela la acea vreme), și că, "familia Rothschild este cea mai lacomă"... Mai era un comentator pe acel grup, care se prezenta drept "Vlad Steiner", și spunea că "el este strâns legat de Japonia", iar Roberta Ilie, dacă îmi aduc bine aminte, îi spunea "să aibă grijă să nu se lase vrăjit de hedonismul capitalist al Japoniei"... Adică, doamna Roberta Ilie, a scăpat porumbelul, recunoscând, involuntar sau nu, faptul că tot capitalismul aduce prosperitate, deși, tot prin 2015 sau 2016, mi-a reproșat că "am o gândire prea capitalistă"...

Doamne ajută, sănătate, fericire și mântuire, tuturor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un comentariu care mi-a fost aprobat doar parțial pe blogul "trenduri.blogspot.com"...

Rămas bun, tuturor...